دلایل موفقیت شغلی

ما در زندگی ممکن است مشاغل مختلفی را تجربه کنیم و در آنها بدرخشیم و یا بر عکس سیر نزولی را در آن رشته یا کار طی کرده و حتی به بن بست برسیم.
به نظر شما چه عواملی می توانند در پیشبرد اهداف شغلی ما موثر باشند و حتی از یک فرد الگویی در حرفه و تخصصش بسازند؟

۱_ شجاعت

یک کودک در سال های آغازین زندگیش از هیچ چیزی هراس ندارد. حتی به سمت آتش هم می رود و دست زدن به آن را انتخاب و خطر می کند تا ببیند چه اتفاقی می افتد.
او نمی ترسد که اشتباه کرده و زمین بخورد اما به مرور اطرافیان با نهیب زدن های مدامشان مانع تلاش های به دور از ترس و خلاقانه ی او می شوند.

چه چیزی پشت این رفتار یک کودک نهفته که از او ماجراجویی می سازد که حاضر است ریسک هر کاری را بپذیرد؟
کودکان قهرمانان جسور و بی باکی هستند که با ترس بیگانه اند. ترس در هر چیزی شاید بد نباشد و در موارد محدودی هم منطقی به نظر برسد اما ترس بی دلیل هیچ لزوم علمی و معقولی ندارد و عاملی بازدارنده ست.

افراد موفق و کارآفرینان نمونه، انسان هایی هستند که شجاعت کامل در تصمیم گیری، انتخاب و اقداماتشان را داشته و قادر هستند تبعات مثبت و منفی آن را بپذیرند.

بنابراین یکی از فاکتورهای مهم در پرداختن به هر حرفه ای جراتمندی در راستای اجرایی و عملیاتی کردن اهداف مربوط به آن حرفه است.

۲_علاقمندی و اشتیاق

بی شک علاقه و اشتیاق سودای چیزی را در سر شما می پروراند و سبب می شود که بتوانید با شوق به حرفه ای بپردازد.

محققان اثبات کرده اند تنها ۲۰ درصد افراد در سراسر جهان به کاری که انجام می دهند علاقمندند و می توان گفت نسبت به آن رضایت دارند. علاقه شاید از هر چیز دیگری مهم تر است. اینکه بتوانی کار مورد علاقه ات رابیابی و در آن به درآمد برسی اتفاقی ویژه است.

بعضی افراد به دنبال آنچه که حقیقتا دوست دارند نمی روند یا اینکه اساسا از آن بی خبرند. برخی هم خودشان را از پیگیری علاقه‌ی حقیقی خود باز می دارند و در نتیجه، یک عمر درگیر کاری هستند که از جنس آن اشتیاق درونی نیست.

وقتی کاری را که انجام می دهی دوست داشته باشی زندگیت متفاوت از زمانی است که کاری را وظیفه و تکلیف می‌دانی. آن وقت است که کارت خسته ات نکرده و از تو یک انسان غرغرو و ملال‌انگیزنمی سازد برعکس تو در آن روز به روز پیشرفت می کنی، زاینده و خلاقتر می شوی و ارتباطات اجتماعی گسترده و تجربه‌های لذتبخشی را به دست می‌آوری.

۳.کسب مهارت

موفقیت شغلی یک فرآیند است و فردی که در کارش به نتایج درخشان می رسد همواره در حال یادگیری و به دست آوردن مهارت هایی است که در حرفه اش به پیشرفت او کمک می کند.
مهارت ها را به روز نگه داشتن لازم است تا در بین رقبا و بازار کار همیشه حرف تازه ای برای گفتن باشد و بتوان در ارائه ی خدمات یا محصولش قوی عمل کرد. همه ی مشاغل، مهارت های ویژه ی خود را می طلبند و مسلما کسی که می خواهد هر روز به زندگی کاریش چیزی اضافه کند، دست از یادگرفتن برنمی دارد.

به اشتراک بگذارید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در linkedin
پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *